O le a le tele o le uaea mo le 100kw

1. E fia le tele o le uaea e fa'aaogaina mo le 100 kilowatts
O le a le tele o le uaea e tatau ona faʻaaogaina mo le 100 kW e masani ona fuafuaina e tusa ai ma le natura o le uta.Afai o se afi, ona tatau lea ona fa'aoga se uaea apamemea 120 sikuea.Afai e moli, e tatau ona faʻaaogaina le 95-square poʻo le 70-square copper.uaea autu.

b7003af33a87e9504c69062d0f525549faf2b4ed_看图王

 

Lua, o a mea autu o le faʻatauina o uaea
1. A fa'atau mai uaea, ia mautinoa e mata'ituina le afifiina i fafo o uaea i auiliiliga.I lalo o tulaga masani, o le tulaga lelei o uaea ua faailogaina i le tulaga o le atunuu i luga o le afifiina i fafo o uaea o le a sili atu ma mama, ma o le a faigofie ona uu i lou lima.Tusia.

2. A fa'atauina uaea, e mafai ona e tatalaina le afifiina i fafo o uaea, ona mata'ituina lea o uaea totonu i auiliiliga.I se tulaga lautele, o le mafiafia o le pito i fafo o uaea mai le 1.5 i le 6 sikuea mita e tatau ona teuina i le 0.7 mm, ma o le faʻaofuofu fafo e le tatau ona mafiafia tele.Afai e mafiafia, o se tulaga e sili atu le tulaga masani.E le gata i lea, e mafai foi ona e tosoina le faaofuofu i fafo o le uaea malosi e iloa ai pe faigofie ona masae.Afai e faigofie ona masae, o se oloa e le masani ai.
3. A fa'atau mai uaea, e mafai fo'i ona e susunuina le fa'afu o le uaea i le afi ma fa'atali mo sina taimi.Afai o le uaea o le a otometi lava ona alu ese i totonu o le lima sekone, o lona uiga o le uaea o loʻo i ai se galuega faʻafefe afi ma e patino i le uaea masani a le atunuʻu.

4. A fa'atauina uaea, e mafai fo'i ona e siakia le 'apamemea i totonu o le uaea i auiliiliga.I se tulaga lautele, o le maualuga o le susulu o le kopa kopa, o le sili atu lea o le lelei o le apamemea.E le gata i lea, o le uaea 'apamemea e tatau ona tausia le toniga susulu, iila, ma e le tatau ona i ai se lagona o le fa'atonu.Afai o le 'apamemea autu e uliuli e pei o le 'apamemea to'oto'o, o se uaea e le masani, e ono aumaia ai le saogalemu i tagata fa'aoga.


Taimi meli: Mati-17-2022